Gry sportowe
-
Gry sportowe
Panowie jakie gry polecacie? Chodzi o gry sportowe, mogą być też te starsze. Do dzisiaj uważam skoki narciarskie 2002 za najlepiej zrobione 

Re: Gry sportowe
Na konsolach jak gram to tylko w NHL i w NBA.
Jedyną grą w którą grałem dłużej to Pro cygling manager. Jak się ustawi ciężki poziom to gra bardzo fajna , trzeba się postarać by wygrać.
Jedyną grą w którą grałem dłużej to Pro cygling manager. Jak się ustawi ciężki poziom to gra bardzo fajna , trzeba się postarać by wygrać.
Na konsolach NBA (stawiam że najlepsza aktualnie sportowa seria świata), Madden NFL (genialny, ale to już dla mnie i mi podobnych freaków), WWE (to samo
) NHL też, Fifa, UFC jest coraz lepsze, na komputerze wszelkiego rodzaje managery, głównie Football Manager i Pro Cycling Manager. Gry "igrzyskowe" również wspominam nieźle, Beijing 2008 i Londyn 2012

DeLuxe Ski Jump i 300 Małyszem na Planicy 

-
Sydney 2000, jedna z pierwszych moich gier. Że klawiatury nie zajechałem to chyba cud
To ta z piosenką Blura? Jejku, ile ja się w nią nagrałem, dla mnie najlepsza fifa jaka kiedykolwiek wyszła. Jak ostatnio grałem w 2013 to cały czas miałem te same przyzwyczajenia do dawnej mechaniki

Ja chyba w nią grałem już na Windowsie NT, ale nie jestem pewien.
Co do MS DOS, to był super menager polskiej ekstraklasy, który wyszedł chyba w 1997 roku. Cudo i to kupiliśmy nawet oryginał.
Delux Ski Jumping to nic nie przebije 
Jak już mowa o FIFie to warto wspomnieć o Pro Evolution Soccer, a w szczególności o PES4.

Jak już mowa o FIFie to warto wspomnieć o Pro Evolution Soccer, a w szczególności o PES4.
Ja pamiętam jakąś grę "olimpijską" gdzie moją ulubioną konkurencją było kajakarstwo górskie. Poza tym pamiętam fajnego menedżera Bundesligi w bardzo prostej formie.
Chyba w każdej grze "olimpijskiej", z wyjątkiem tych zimowych, jest kajakarstwo górskie 

A Sensible World of Soccer pamiętacie? To było coś