Lekkoatletyka
-
Re: Lekkoatletyka
Aj, szkoda tego falstartu bo mógł być lepszy czas. Na dystansie wyglądało lepiej, start chyba gorszy i dlatego słabszy czas.
Dziś Kubańczyk 8,08 (tylko w tym jednym skoku przekroczył 8 metrów), nawet nie wygrałrafciu2000 pisze: ↑02 lut 2019, 19:48Jestem również szalenie ciekaw ile skoczy Echevarria. Wg mnie jest to pierwszy człowiek w historii który skoczy 9m (oczywiście nie dzisiaj i raczej nigdy w hali).

Ewa dalej nie umie angielskiego

Maruda z po kiego to wrzucasz? serio pudelek-igrzyska pl?
Brawo za wynik. Może się wzięła za siebie, za normalny trening i traktuje już na poważnie sport... Potencjał i talent ma.
Reszta też dobrze i skutecznie z minimami na tym mityngu.
Wczoraj Kendricks 5,86 ale Duplantis go poprawił na 5,87 w Stanach. Lisek ma niemal zakodowane skakanie na tym poziomie 5,80/5,85. Sobera też już wyglądał lepiej technicznie, na rozbiegu. 5,66.
Brawo za wynik. Może się wzięła za siebie, za normalny trening i traktuje już na poważnie sport... Potencjał i talent ma.
Reszta też dobrze i skutecznie z minimami na tym mityngu.
Wczoraj Kendricks 5,86 ale Duplantis go poprawił na 5,87 w Stanach. Lisek ma niemal zakodowane skakanie na tym poziomie 5,80/5,85. Sobera też już wyglądał lepiej technicznie, na rozbiegu. 5,66.
Warto zauważyć, że był to pierwszy skok, prawdopodobnie asekuracyjna próba, bo skakał gdzieś z 20-30cm sprzed belki.maruda pisze: ↑02 lut 2019, 21:17Dziś Kubańczyk 8,08 (tylko w tym jednym skoku przekroczył 8 metrów), nawet nie wygrałrafciu2000 pisze: ↑02 lut 2019, 19:48Jestem również szalenie ciekaw ile skoczy Echevarria. Wg mnie jest to pierwszy człowiek w historii który skoczy 9m (oczywiście nie dzisiaj i raczej nigdy w hali).![]()
Po jednym z jego skoków spalonych widziałem jak razem z trenerem się złapali za głowy, ale samego skoku nie widziałem.
-
Złapali się za głowy, bo to był skok co najmniej 8,50m. Wylądował na wysokości jakieś 8,30 na prostych nogach, więc spokojnie 30 cm więcej by było gdyby wiedział, że nie spalił. Niestety nie pokazali powtórki z wybicia z belki, więc nie wiemy o ile spalił, ale wydaje mi się, że to było jakieś pół stopy(10-15cm).
Jeżeli pamięć mnie nie myli, to Wilczek jest miłośnikiem przełajów

- Wilczek19857
No dobra wiadomość, a nie tyle fanem co interesuje mnie w kontekście igrzysk w Paryżu, gdzie wielce prawdopodobne, że przelaje dołączą do grona konkurencji olimpijskich.
Znakomity wynik. 2 lata temu w Toruniu pobiegła 52,17 później już tak szybka nie była.
Szyszkowski 20,47 i Haratyk 20,45 z minimami.
Szyszkowski 20,47 i Haratyk 20,45 z minimami.
Olszewski 6,68
luźno,ladnie
luźno,ladnie
"Futbol nauczył mnie tego, że mecz składa się z dwóch połów" - DS
- Wilczek19857
Już kilka minimow przybyło, a myślę, że to nie koniec