Lista obecności
Lista obecności
Chyba ze 120. Jeszcze przed Rio była setka, potem w trakcie trwania zawodów przybyło trochę nowych użytkowników.
Lista obecności
http://archive.is/bV7HFrunfixe pisze:QR_BBPOST Chyba ze 120. Jeszcze przed Rio była setka, potem w trakcie trwania zawodów przybyło trochę nowych użytkowników.

Lista obecności
Również się melduję, jestem mało aktywnym forumowiczem ale czytałem stare forum regularnie i brakowało go - przecież Wy jesteście najlepszym źródłem informacji i opinii sportowych 

-
Lista obecności
Witam z powrotem
Już myślałem, że ta społeczność zniknęła w pustce internetu bezpowrotnie.

Lista obecności
Super, że wraca nas coraz więcej.
Tak jak to pisałem wcześniej zachęcam wszystkich do pomocy, by forum odzyskało swoją poprzednią moc (co już ma miejsce!!!). Ponadto dzięki nowemu systemowi możliwe są różne nowe funkcje, więc jeśli macie jakieś pomysły to piszcie.
Tak jak to pisałem wcześniej zachęcam wszystkich do pomocy, by forum odzyskało swoją poprzednią moc (co już ma miejsce!!!). Ponadto dzięki nowemu systemowi możliwe są różne nowe funkcje, więc jeśli macie jakieś pomysły to piszcie.
Lista obecności
Witam ponownie, ze forum zostało utworzone to już w połowie Stycznia zauważyłem, ale dopiero dziś znalazłem czas na rejestracje 

Lista obecności
Witaj
Z tych bardziej "znanych" forumowiczów nie ma jeszcze, bartex, mirass, Zann, rychugkm, korciu, barania głowa,Lukash, Lynn. Lista coraz krótsza...

Z tych bardziej "znanych" forumowiczów nie ma jeszcze, bartex, mirass, Zann, rychugkm, korciu, barania głowa,Lukash, Lynn. Lista coraz krótsza...

Lista obecności
Zann wie.
Z nieobecnych z większym dorobkiem dodałbym jeszcze kacpero, kazulinho i zygy.
Z nieobecnych z większym dorobkiem dodałbym jeszcze kacpero, kazulinho i zygy.
Lista obecności
Witam wszystkich 

Lista obecności
Też jestem
miałem wrócić pod innym linkiem niż ten gimnazjalny, ale stwierdziłem, że zostawię.

Lista obecności
Witam. Fajnie że to forum dalej funkcjonuje.
Lista obecności
Witam,
ja także się melduję (korciu). Od czasu do czasu czytałem to nowe forum, lecz z braku czasu nie udzielałem się wcześniej. Bardzo ubolewam nad zamknięciem poprzedniego
ja także się melduję (korciu). Od czasu do czasu czytałem to nowe forum, lecz z braku czasu nie udzielałem się wcześniej. Bardzo ubolewam nad zamknięciem poprzedniego

Lista obecności
52 użytkowników 
Może za moim przykładem wróciliby i inni, którzy z różnych powodów zrezygnowali (pewnie część z nich i tak tu anonimowo zagląda
) - adereq, Q-QQ, pesfan, In the Ocean, grabson, wilk stepowy, itp., itd. (jeśli o kimś zapomniałem to przepraszam). Np. Dommak już się zarejestrował, szkoda tylko, iż siedzi jak na razie cicho
(choć wydaje mi się, iż był później na forum przez chwilę pod innym nickiem
)
I ciekawi mnie osoba o nicku askal9
. Nick zarejestrowany odkąd pamiętam, na pewno regularnie logujący się i przez te wszystkie lata chyba napisał jeden post (ostatnio w czasie igrzysk, tak mi się przynajmniej wydaje). Kolego/koleżanko pisz częściej (no chyba, iż to klon któregoś z nas
).

Może za moim przykładem wróciliby i inni, którzy z różnych powodów zrezygnowali (pewnie część z nich i tak tu anonimowo zagląda

I ciekawi mnie osoba o nicku askal9