Niby pandemia, odwołane igrzyska i sporo innych ważnych zawodów - a wybór jest bardzo ciekawy!
Faworyci wg bukmacherów

Plebiscyt Przeglądu Sportowego 2019
Lewandowski 2.15:1
Świątek 3:1
Zmarzlik 6:1
"skoczek narciarski" 15:1
Błachowicz 20:1
Powiem szczerze, że aż musiałem sprawdzić u wujka Google kto to jest ten Błachowicz. Co on w tym roku wygrał bo jakieś mi dziwne artykuły wyskakują, a się na tym nie znam?maruda pisze: ↑10 paź 2020, 22:32Chyba nie ma sensu pisać w starym wątku
Niby pandemia, odwołane igrzyska i sporo innych ważnych zawodów - a wybór jest bardzo ciekawy!
Faworyci wg bukmacherów
Plebiscyt Przeglądu Sportowego 2019
Lewandowski 2.15:1
Świątek 3:1
Zmarzlik 6:1
"skoczek narciarski" 15:1
Błachowicz 20:1
W jednej z kategorii wagowych (nie tej najcięższej), nie pokonał poprzedniego mistrza (nie mam pojęcia na ile częsta sytuacja w MMA).
Czyli w jednej z kategorii wagowych jest jednyn z kilku mistrzów, tak? Bo każda organizacja ma swojego? Coś jak w boksie, tak?maruda pisze: ↑10 paź 2020, 23:45W jednej z kategorii wagowych (nie tej najcięższej), nie pokonał poprzedniego mistrza (nie mam pojęcia na ile częsta sytuacja w MMA).
Sukces to jest, ale mam wrażenie że momentami przeceniany (ale może się mylę - to nie moja bajka sportowa, wrażenia na podstawie samych wyników).
Wydaje mi się, że UFC jest jednak ważniejsze od innych organizacji.pbest pisze: ↑11 paź 2020, 0:00Czyli w jednej z kategorii wagowych jest jednyn z kilku mistrzów, tak? Bo każda organizacja ma swojego? Coś jak w boksie, tak?maruda pisze: ↑10 paź 2020, 23:45
W jednej z kategorii wagowych (nie tej najcięższej), nie pokonał poprzedniego mistrza (nie mam pojęcia na ile częsta sytuacja w MMA).
Sukces to jest, ale mam wrażenie że momentami przeceniany (ale może się mylę - to nie moja bajka sportowa, wrażenia na podstawie samych wyników).
A kiedy były Mistrzostwa Świata ?
to jest zawodowy sport walki jak boks i zasada numer jeden to: "rządzi pieniądz" reszta jest raczej płynna